donderdag 20 maart 2014

Makkelijke maaltijd: Perfecte Pasta met gegrilde paprika

Deze makkelijke, maar overheerlijke pasta is binnen 20 minuutjes gemaakt. En oh zo lekker ook nog eens! Deze pasta met gegrilde paprika met een heerlijke gehaktsaus vol verse kruiden in combinatie met frisse, nootachtige rucola maakt iedereen vrolijk!

NODIG (2 personen)
- 200 gr. (volkoren/spelt) pasta
- 1 pot gegrilde paprika
- 300 gram rundergehakt
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 zakje rucola
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- Flink wat (verse) Rozemarijn / tijm
- Handje verse basilicum
- 1 theelepel Paprikapoeder
- Peper  en zout
- Parmezaan

HOE:
-  Kook de pasta volgens de verpakking.
- Verhit olijfolie in de pan en snijd de uien in ringen. Bak de uien tot ze goudbruin zijn. Voeg de rundergehakt toe en bak het  rul en gaar. Voeg een uitgeperst teentje knoflook toe en bak kort mee.
- Doe vervolgens het blikje tomatenpuree, flink wat rozemarijn en tijm en de theelepel paprikapoeder bij het gehaktmengsel. Maak op smaak met peper en zout.
- Snijd de gegrilde paprika in reepjes of blokjes en bak kort met het gehaktmengsel mee. Meng tenslotte een hand vers gesneden basilicum door de saus.
- Leg een flinke hand rucola op het bord en verdeel de pasta hierover. Maak af met het gehaktmengsel en flink wat Parmezaanse kaas!

Buon appetito!

Liefs,

Robin



Geen opmerkingen:

Een reactie posten