vrijdag 6 februari 2015

1 jarig bestaan & WINACTIE

Hieper de piep hoera!
 

Hoera, we bestaan alweer 1 jaar en om dit te vieren hebben we een toffe winactie! Three Girls One Kitchen bestaat alweer een jaar en inmiddels zijn we al 111 recepten verder. Dit jaar willen we Three Girls One Kitchen to the next level tillen en het allemaal wat professioneler maken. Zo zijn we onder andere bezig met een nieuwe website en natuurlijk een heleboel nieuwe, lekkere recepten! Natuurlijk willen we de eerste verjaardag graag samen met jullie vieren en daarom hebben we een leuk pakketje voor jullie samengesteld!



Wat zit er in het pakket?


* Granola met cacao nibs & maca van Superfoodies
Dit gezonde ontbijt is vrij van granen en volledig biologisch. Het is een veganistische, rauwe muesli gemaakt van rijstemelk en noten en is op smaak gebracht met cacaobonen en maca. Maca is een knol en staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. Naast dat het een hulpmiddel is bij bloedarmoede, stress, vermoeidheid en verminderde vruchtbaarheid, kan het ook helpen om diverse soorten kanker te voorkomen. Ook is het libido-opwekkend en helpt het bij het verminderen van menstruatieklachten.  Maca zit o.a. boordevol aminozuren (wel 19), proteinen en vetzuren. Maar ook mineralen zoals calcium, fosfor en ijzer en vitamine B, C, D en P. Een magische knol dus! Die al vele duizenden jaren gebruikt wordt door onder andere indianen in het Andesgebied. De wortel is gezond, makkelijk houdbaar en erg voedend.









 * Lovechock Pineapple / Incaberry
Een lekker en verantwoord tussendoortje! Alle Lovechock repen zijn gemaakt van raw chocolate: onbewerkte rauwe cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, en dus niet verhit worden blijven alle goede voedingsstoffen behouden in tegenstelling tot in reguliere chocolade repen. Verder zit Lovechock supervol flavonoïdenen, zogenaamde 'liefdesstofjes': stofjes waar je je liefdevol & blij door voelt.  Daarnaast is Lovechock veganistisch, milieuvriendelijke, melkvrij, sojavrij, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers, maar gezoet met kokosbloesemsuiker. Tevens bevatten de Lovechock allerlei soorten superfoods waaronder gojibessen, maca, incabessen & moerbeien. Erg healthy dus! 



* Green Bean Coffee Extract van Superfoodies
Groene koffiebonen zijn ongeroerde koffiebonen en zitten vol met antioxidanten. Groene koffiebonen zijn ontstekingsremmend en daarnaast hebben ze ook een positief effect op onze huid en haren, onze bloeddruk en bloedvaten en kunnen ze gewichtsverlies bevorderen.












 



Win een SUPERFOOD pakket! 


Jij kunt dit superfoodpakket winnen bij Three Girls One Kitchen! Wat je moet doen? Like onze Facebookpagina, het bericht en laat eronder achter waarom jij het pakket echt moet winnen! Heb je geen Facebook? Dan kun je ook hieronder een bericht achterlaten. Wie weet kun jij jezelf binnenkort verwennen met deze drie heerlijke superfoods! De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt! 

Liefs,

Robin & Naomi



4 opmerkingen:

  1. Leuke actie, ik doe mee! Ik ben verslaafd aan chocolade en koffie en ik wil graag mijn cravings op een gezonde manier kunnen voldoen Deze superfoods zouden daar perfect voor zijn:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie! Zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik veel bezig ben met gezond eten alleen het is allemaal best wel duur ;) dus kan dit pakketje zeker wel gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte met jullie 1e verjaardag!
    En laat het nu net de 15e mijn bday zijn! Dit lijkt me een prachtcadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt allemaal echt onwijs lekker en ook nog eens goed voor mijn lijf én de wereld!! Ik ben met name heel benieuwd naar de raw chcolade, ik hoor daar zoveel goeds over maar heb het nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen