NODIG: voor ongeveer 10 kleine koekjes
- 30 gram boter
- 90 gram havermout
- 20 gram volkoren tarwemeel
- een halve tl bakpoeder
- 3 eetlepels honing
- 50 ml warm water
- 25 gram raw chocolate nibs
- 25 gram rozijnen
- bakplaat
- bakpapier
HOE:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt de boter in de magnetron en voeg vervolgens alle ingrediƫnten bij elkaar in een kom.
- Giet als laatst het warme water door het mengsel en roer even goed. Roer tot slot de stukjes rauwe chocola erdoor.
- Maak kleine bolletjes van het deeg, maak ze plat met je handen en leg ze vervolgens op de met bakpapier beklede bakplaat.
- Doe ze vervolgens twintig minuutjes in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn!
Smullen maar! Zalig als tussendoortje bij een lekker kopje groene thee!
Liefs,
Naomi
- Smelt de boter in de magnetron en voeg vervolgens alle ingrediƫnten bij elkaar in een kom.
- Giet als laatst het warme water door het mengsel en roer even goed. Roer tot slot de stukjes rauwe chocola erdoor.
- Maak kleine bolletjes van het deeg, maak ze plat met je handen en leg ze vervolgens op de met bakpapier beklede bakplaat.
- Doe ze vervolgens twintig minuutjes in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn!
Smullen maar! Zalig als tussendoortje bij een lekker kopje groene thee!
Liefs,
Naomi
Klinkt goed, kijk er al naar uit om ze na de toetsweek te gaan bakken!
BeantwoordenVerwijderenLeuk! Heerlijk als tussendoortje! :)
VerwijderenVerrukkelijk zeg!
BeantwoordenVerwijderen