vrijdag 26 augustus 2016

Gezond tussendoortje: Yoghurt-bosbessen ijs

Zelf ijs maken is zo makkelijk en echt heel erg lekker! Zelf gebruik ik diepvriesvruchten. Je hoeft dan alleen maar (plantaardige) yoghurt toe te voegen en er ontstaat vanzelf een mega romige fluffy ijsmassa. Je kunt eventueel wat zoetstof toevoegen als kokosbloesemsuiker of honing als je dat lekker vindt. Dit is het recept voor yoghurtbosbessen ijs, maar je kunt natuurlijk elke andere willekeurig diepvriesfruit toevoegen. Mango, aardbeien, ananas... hmmmmm! Wel snel opeten want anders dan smelt het!







NODIG (1 schaaltje):
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 5 eetlepels diepvries bosvruchten
  • 1 eetlepel raw cacaopoeder 

HOE:
Doe alle ingrediĆ«nten in de blender en blend tot er een gladde romige massa ontstaat. 

Liefs,

Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten