NODIG (2 personen):
- 150 gram linzenpasta (75 gram per persoon)
- 400 gram spinazie
- ca. 20 cherrytomaatjes
- 2 eetlepels edelgistvlokken per persoon
- 2 1/2 kop basilicumblaadjes
- Uienpoeder
- Knoflookpoeder
- Italiaanse kruiden
- Olijfolie / Peper / Zout
HOE:
- Kook de linzenpasta volgens de verpakking.
- Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Halveer de cherrytomaatjes en bak deze samen met de knoflook- uipoeder en Italiaanse kruiden.
- Voeg de spinazie toe en bak kort mee tot het geslonken is.
- Maak op smaak met zout en peper.
- Verdeel de pasta over twee borden en verdeel de spinazie en cherrytomaten hierover. Versnipper de basilicum en garneer met edelgistvlokken.
Eet smakelijk!
Liefs,
Robin
Klinkt onwijs lekker! Mmm!
BeantwoordenVerwijderenhttp://dekookfabriek.blogspot.nl/