woensdag 24 augustus 2016

Wat eten we vandaag: Wraps met gehakt, linzen en spinazie - done

Ik eet niet zo vaak meer vlees, maar wraps gevuld met gehakt vind ik altijd om mijn vingers bij af te likken. Het maken van je eigen gehaktsaus is ook echt enorm makkelijk en veel lekkerder dan die uit een zakje. Je hebt echt minder nodig dan je denkt. Deze wraps met zelfgemaakte saus staan binnen no-time op tafel!









NODIG 2 personen:
  • 1/2 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 300 gram rundergehakt
  • 4 wraps
  • 400 gram linzen
  • 1 pakje tomatenpassata
  • 4 handjes spinazie
  • 1 rode paprika
  • 1/2 bouillonblokje
HOE:
  • Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rundergehakt en een half bouillonblokje zonder extra olie/boter toe. Bak het rul tot het goudbruin ziet. Voeg de komijn-, paprika- en uienpoeder toe. 
  • Voeg de tomatenpassata toe en laat ongeveer 10 minuten meepruttelen.
  • Snijd de rode paprika in blokjes. 
  • Laat de linzen uitlekken en voeg op het laatst toe. Voeg ook de paprika toe. Verwarm kort mee. 
  • Verdeel een handje spinazie per wrap en schep hierover het gehakt-linzenmengsel.


Eetsmakelijk!

Liefs,

Robin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten