NODIG 2 personen:
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel uienpoeder
- 300 gram rundergehakt
- 4 wraps
- 400 gram linzen
- 1 pakje tomatenpassata
- 4 handjes spinazie
- 1 rode paprika
- 1/2 bouillonblokje
HOE:
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rundergehakt en een half bouillonblokje zonder extra olie/boter toe. Bak het rul tot het goudbruin ziet. Voeg de komijn-, paprika- en uienpoeder toe.
- Voeg de tomatenpassata toe en laat ongeveer 10 minuten meepruttelen.
- Snijd de rode paprika in blokjes.
- Laat de linzen uitlekken en voeg op het laatst toe. Voeg ook de paprika toe. Verwarm kort mee.
- Verdeel een handje spinazie per wrap en schep hierover het gehakt-linzenmengsel.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten