NODIG:
- 3/4 rode kool
- 1 rode of witte ui
- 2 tenen knoflook
- 1/2 courgette
- 200 gram risotto rijst of quinoa
- 600 ml kokend water
- 1 dessertlepel bouillon
- sap van 1/2 limoen
- handje koriander
HOE:
- Snipper de ui en fruit in een klein beetje olie. Pers de teentjes knoflook uit wanneer de ui glazig wordt en fruit deze kort mee.
- Was de rode kool en snijd in grove blokken. Snijd de courgette in blokjes.
- Voeg de rijst, rode kool en courgette toe en roer tot alles glimt. Voeg dan de bouillon toe en breng het geheel aan de kook en laat ongeveer 20 minuten op zacht vuur zonder deksel doorkoken. Roer af en toe om. Houd de rijst in de gaten en voeg zo nodig wat extra water toe.
- Haal de pan van het vuur en voeg de limoensap en de gehakte koriander toe.
Eetmakelijk!
Liefs,
Robin
Ben je zelf benieuwd geworden naar De Afslank-switch van Marjolein van der Velde. Je kunt het boek hieronder bestellen voor maar 24,95!
Ik ben dol op risotto! Ik heb heerlijke rijst meegenomen uit Italiƫ, dus dit recept komt goed van pas!
BeantwoordenVerwijderenZo leuk! :) We zijn benieuwd wat per ervan vindt! :)
VerwijderenWat een fijn recept en ook heel snel om te maken lijkt me! Ga ik zeker deze maand uitproberen.
BeantwoordenVerwijderenHet was heeeerlijK! Bedankt voor het delen van dit recept!
BeantwoordenVerwijderenFijn dat je het zo lekker vond smaken!
VerwijderenHoi allen,
BeantwoordenVerwijderenIk heb het recept ook geprobeerd. Was top! Bedankt hiervoor :-)
Super Tim!
Verwijderen