woensdag 12 juli 2017

Hotspot in Hoofddorp: Pizzaworks - done

De komende periode gaan wij weer op zoek naar de leukste hotspots in Nederland. Door Social Deal zijn wij gevraagd om hotspots in de omgeving Haarlem uit te proberen en hierover te bloggen. Afgelopen zaterdag beten wij het spits af met een heerlijk Italiaanse pizza + ijsje bij Pizzaworks in Hoofddorp. Van €17,94voor maar €9,50 kun jij hier via Social Deal genieten van een pizza van de kaart en als toetje krijg je ook nog een  heerlijk lekker ijsje. Hierbij krijg je wel 47% korting! Hoe cheap! De in steenoven bereide pizza's zijn echt goddelijk hier!







Liefde voor vers

Bij Pizzaworks, gelegen middenin het centrum van Hoofddorp kun je genieten van verse in steenoven bereide pizza's. Naast pizza's kun je ook kiezen uit een aantal pasta-gerechten en bieden ze ook een vis en een vleesgerecht aan. Wij kozen allebei voor de vegetarische pizza met tomaat, mozzarella, courgette, paprika, aubergine, ui, geitenkaas, rucola. Als voorgerecht deelden wij de focaccia met homemade tapenade en de gegrilde groenten met geitenkaas. Er werd goed rekening gehouden met het feit dat Robin vegan is, de geitenkaas hadden ze apart in een bakje erbij gedaan en bij de pizza hadden ze voor Robin de mozzarella en geitenkaas weggelaten. De pizza's waren ontzettend lekker, maar door het voorgerecht, wat al enorm vulde, kregen we de pizza's bijna niet op! Je proeft echt dat de ingrediënten vers zijn en de pizza's gemaakt worden in een steenoven. Bij mij (Naomi) was er nog ruimte voor een toetje en ik koos voor de typisch Italiaanse panna cotta. Ook ontzettend lekker!



Industriële warme sfeer

De sfeer bij Pizzworks is warm en aangenaam. Bij binnenkomst viel ons gelijk het industriële karakter van het pand op. Houten tafels, robuuste industriële fabriekslampen én een open keuken waarbij je de steenoven waar de pizza's in worden gemaakt kan zien. We hadden allebei gelijk het gevoel: 'dit is een restaurant voor ons'. De sfeer was goed, de bediening was vriendelijk en we voelden ons er gelijk op ons gemak. Pizzaworks is zeker een restaurant waar we nog vaker heen zouden gaan!



Over Social Deal

Social Deal is een platform waar de leukste deals in jouw regio worden gepresenteerd. Hotspots uit je eigen regio die je kunt ontdekken met familie en vrienden. Elke dag komt er weer een nieuwe deal online. Je kunt je eenvoudig aanmelden met je e-mailadres om op de hoogte te blijven van elke nieuwe deal.

Wil jij na het lezen van deze blog genieten van het Italiaanse diner bij Pizzaworks voor maar €9,50 (in plaats van €17,94), en dus 47% korting ontvangen?  Meld je dan aan en maak je reservering via Social Deal.

Bekijk onderaan deze blog nog meer foto's van Pizzaworks.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten