donderdag 31 augustus 2017

Mexicaanse groenteschotel met avocado

Wij vinden het soms echt heel fijn om niet uren in de keuken te hoeven staan. Vandaar dat we er vaak voor kiezen om een snelle eenvoudige maaltijd op tafel te zetten. Deze mexicaanse groenteschotel met avocado is echt binnen no time klaar, dus perfect voor een haastige maaltijd. We gebruiken een kant en klare mix van Hak met kidneybonen. Normaal gesproken gebruiken wij echt nooit iets uit een pakje of een zakje maar deze mix van Hak is echt heel fijn want bevat geen rare toevoegingen of E-nummers en is heerlijk op smaak gemaakt met kruiden & specerijen!





NODIG (voor 2 personen):
  • 1 zak Mexicaanse roerbakgroenten (400 gram)
  • 1 zak HAK kidneybonen chili
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado
  • 50 gram geraspte kaas
  • evt: komijn, paprikapoeder en kaneel

HOE:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snijd de rode paprika en avocado in blokjes.
  • Wok de Mexicaanse roerbakgroenten met een scheutje olijfolie tot de groenten geslonken is.
  • Bak ook de paprika mee.
  • Voeg de HAK kidneybonen chili toe aan de roerbakgroenten en verwarm een paar minuten mee.
  • Breng het gerecht nog wat meer op smeek met specerijen zoals kaneel, komijn en paprikapoeder.
  • Doe het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas en blokjes avocado
  • Zet de ovenschaal voor ongeveer 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten