dinsdag 15 augustus 2017

Pizza van wraps met spinazie en artisjokharten

Pizza's maken van kant-en-klare wraps is echt ideaal en heel erg lekker. Wij gebruiken in dit recept de wortelwrap van No Fairytales. De wraps bestaan uit 45% groenten en zijn een bron van vezels. Bij het eten van twee wraps krijg je al 14% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten binnen. De pizzawraps zijn zo klaar en eigenlijk te beleggen met elke topping die je wil. Wij zijn fan!

Al eerder maakten we deze wortelwraps met geitenkaas, honing en peccanoten uit de grill met de wraps, ook heel lekker!







NODIG (2 wraps):
  • 2 (wortel)wraps
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 200 gram cherrytomaten
  • 2 handjes spinazie
  • 5 artisjokharten
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel tijm
  • Peper / zout

HOE:
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. 
  • Was de cherrytomaten en halveer ze. Spoel de artisjokharten af onder stromend water en snijd in plakjes.
  • Verdeel de tomatenpuree over de wraps en beleg met de spinazie, cherrytomaten en artisjokharten. 
  • Maak op smaak met de Italiaanse kruiden, de tijm en peper en zout naar wens.
  • Bak de wraps in ongeveer 10 minuten gaar in het midden van de oven.
  • Rooster ondertussen de pompoenpitten in een droge koekenpan. 
  • Haal de wraps uit de oven en garneer met de pompoenpitten, een scheutje extra vierge olijfolie en eventueel nog wat verse spinazie.

Liefs,

Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten