zondag 15 oktober 2017

Chocolade pannenkoeken met banaan en walnoot

In deze pannenkoekjes gebruiken wij voor een extra eiwit-boost de plantaardige eiwitpoeder van Orangefit. Dit plantaardige eiwitpoeder bestaat uit pure en hoogwaarde erwten-eiwitten. Erwten-eiwitten zijn van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook. De erwten-eiwitten zijn geschikt voor de vegans onder ons want het bevat geen dierlijke producten. Wij zijn fan!



NODIG (voor 5 pannenkoekjes):

  • 50 gram havermout
  • 30 gram Fit Green Proteïne poeder chocola van Orangefit 
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • 50-100 ml water
  • snufje zout
  • 1 banaan
  • handje walnoten
  • mayple syrup
  • zonnebloemolie/boter

HOE:
  • Meng de havermout, het proteïne poeder, bakpoeder, kaneel en het ei in een kom.
  • Voeg water toe op gevoel, het beslag met best wel wat dik zijn maar het moet nog wel mengen. 
  • Zet een (koeken)pan op een laag vuur, scheutje zonnebloemolie erin en laat het even warm worden.
  • Gebruik een soeplepel om het beslag in de pan te doen.
  • Bak de pannenkoekjes zo 1-2 minuten per kant.
  • Leg de pannenkoekjes op een bord en doe daar een ander bord overheen om deze warm te houden.
  • Snijd de banaan in plakjes en leg tussen elk pannenkoekje een aantal plakjes banaan.
  • Bestrooi tot slot met wat walnoten en een scheutje mayple syrup
Geniet ervan!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten