NODIG (1 persoon):
- 2 volkoren of meergranen wraps
- 200 gram diepvriesspinazie
- 8 zongedroogde tomaten
- 2 eetlepels roomkaas
- 100 gram gerookte zalm
- Olijfolie / zout / peper
HOE:
- Verwarm de spinazie in een koekenpan.
- Snijdt ondertussen zowel de zongedroogde tomaatjes als de gerookte zalm in reepjes.
- Voeg als de spinazie verwarmd is de gerookte zalm toe en bak deze kort mee tot het gaar is.
- Voeg de in reepjes gesneden zongedroogde tomaatjes en twee eetlepels roomkaas toe. Verwarm mee tot de roomkaas gesmolten is. Maak op smaak met peper en zout naar wens.
- Warm de wraps kort op in een droge koekenpan.
- Verdeel de spinaziesaus over de wraps.
Eetsmakelijk,
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten