NODIG (voor 6 grote koppen):
- 850 gram bruine bonen
- 350 gram soepgroenten
- 50 gram selderij
- 2 groentebouillonblokjes (bv. van Zonnatura)
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- Optioneel 1 (biologische/vegetarische) rookworst
HOE:
- Verwarm de zonnebloemolie in een een soeppan en fruit de soepgroente ongeveer 5 minuten.
- Snijd de selderij fijn en voeg de selderij, de bruine bonen, de bouillonblokjes en 700 ml water bij de soepgroenten. Breng dit aan de kook en laat de soep ongeveer 5 minuten doorkoken.
- Haal de helft van de soep uit de pan en pureer dit tot een gladde soep. Schenk de gepureerde soep in de pan.
- Worst in je soep? Snijd de rookworst in plakjes en verwarm deze ongeveer 2 minuten in de soep.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
De inspiratie voor dit recept komt van de Albert Heijn.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten